Отборите на Ливърпул и Фулъм играят при резултат 1:0 в отложен

...
Отборите на Ливърпул и Фулъм играят при резултат 1:0 в отложен
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Ливърпул - Фулъм 1:0, Салах откри от дузпа

Отборите на Ливърпул и Фулъм играят при резултат 1:0 в отсрочен мач от 28-ия кръг на Висшата лига. Срещата започва в 22:00 часа и може да я наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT 3, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В Gong.bg ще проследим развиването на резултата онлайн.

Ливърпул започва нападателно дуела и още във 2-ата минута стигна до корнер пред вратата на своя противник. Последваха два топовни изстрела към лондонската врата, като първо Александър Арнолд опитва шанса си, само че топката срещна тялото на негов съотборник и излезе в навън. Луис Диас също стреля рисково, само че не уцели вратата. Фулъм отговори с добра контраофанзива, при която Върджил ван Дайк трябваше да се намесва уверено и да чисти в ъглов удар.

В 10-ата минута Трент Александър-Арнолд още веднъж се озова на стрелкова позиция, този път след асистенция на Мохамед Салах отдясно. Защитникът стреля по земя, само че топката мина на сантиметри от десния непряк дирек на вратата.

Точно след четвърт час игра Алосон трябваше да избавя своите с доста солидна интервенция. След неточност в центъра на защитата на „ алените ”, Винисиус се измъкна от Върджил ван Дайк и стреля мощно в горния десен ъгъл на вратата, само че бразилският пазач сподели класа и мазета.

LIVE ЛИВЪРПУЛ – ФУЛЪМ 1:0

Висша лига, 34-и кръг

Стадион: „ Анфийлд ”

Рефер: Стюърт Атуел

Ливърпул : Алисон, Александър-Арнолд, Конате, Ван Дайк, Цимикас, Фабиньо, Хендерсън, Джоунс, Диас, Салах, Нунес

Мениджър: Юрген Клоп

Фулъм : Лено, Соареш, Тосин, Диоп, Робинсън, Палиня, Лукич, Уилсън, Киърни, Уилиан, Винисиус

Мениджър: Марко Силва
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР